KOSSUTH LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA

ÖKOISKOLA

Honlapunk új oldallal bővül. Itt szeretnénk bemutatni, azokat a gyerekeket, pedagógusokat, akik olyan eredményeket értek el, amire igazán büszkék lehetünk.

Akkor hát induljon a "DICSŐSÉGFAL"!

Elsőként

Horváth Dániel,

8. osztályos diákunk eredményei kerülnek fel a Dicsőségfalra.

Dani mindig is szerette a sportot, évek óta aktívan vesz részt iskolánk atlétikai foglalkozásain. Az idő előrehaladtával egyre jobban körvonalazódott, hogy a hosszútáv-futás az a terület, amiben igazán sikeres lehet.

Édesanyja munkatársai ösztönzésére kezdett el bekapcsolódni az utcai futóversenyek nemzetközi sorozatába. Első ilyen típusú versenyén, Kőszegen még "csak" 5. helyezett lett, de mindez nem szegte kedvét. Szeptember 19-én az ausztriai Feldbachban újra rajthoz állt a 3300 m-es "Feldbacher Stadtlauf" elnevezésű versenyen, és itt már felállhatott a dobogó legfelső fokára.

Egy héttel később, szintén Ausztriában a güssingi maraton következett. A rangos nemzetközi versenyben Dani a nagyon értékes 2. helyezést érte el.

horvath_daniel_002.jpg

Természetesen az eredmények mögött kemény munka áll. Az iskolai edzések mellett Dani önszorgalomból, egyedül is rendszeresen edz, hiszen a versenysorozat tovább folytatódik. Legközelebb október 24-én Ausztriában áll ismét rajthoz.

A jövőt tekintve Dani Szombathelyre indul továbbtanulni, pék-cukrász vagy rendőr szeretne lenni. A sportot természetesen nem akarja abbahagyni, sőt szakember irányításával jó esélyei vannak további sikerek elérésére.

Ehhez kívánunk neki sok szerencsét és kitartást!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 57
Heti: 91
Havi: 719
Össz.: 175 627

Látogatottság növelés
Oldal: Dicsőségfal
KOSSUTH LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA - © 2008 - 2018 - kossuthsuli.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »